Vipper og bryn

Velkommen inn til vår hudpleiesalong i lyse delikate lokaler i sandalsgården. Med dempet belysning og en deilig varm behandlingsbenk kan du virkelig ta en «timeout» hos oss bland dagens mas å jag! Våre hudterapeuter er klare for deg ! Alt fra ansiktsbehandling, bryn, voksing, vippeextensions, vippeløft til fotpleie og massasje er noe av det de tilbyr!

Vær trygg hos oss – vi er utdannede brynstylister og vil tilpasse alle bryn til den enkelte!

Forming av bryn

Vi former dine bryn tilpasset ditt ansikt! Vi bruker både voks og pinsett.

15 min – pris 225,-

Voks og farge av bryn 

Vi former og farger dine bryn tilpasset ditt ansikt, og dine farger.Vi bruker kvalitetsfarger som holder godt og har flere ulike pigmenter.

Disse blander vi til akkurat deg!

15 min –  pris 345,-

Farge vipper eller bryn

Her bruker vi kvalitetsfarger som vi tilpasser akkurat slik du ønsker. God holdbarhet – kalde og fine farger som er veldig fint til oss nordiske.

15 min – pris 225,-

Voks og farge bryn + overleppe

Vi former og farger dine bryn tilpasset ditt ansikt, og dine farger. Vi bruker kvalitetsfarger som holder godt og har flere ulike pigmenter. Disse blander vi til akkurat deg! I denne behandlingen vokser vi også overleppe.

30 min – pris 450,-

Voks og farge bryn + overleppe + nese 

Vi former og farger dine bryn tilpasset ditt ansikt ,og dine farger. Vi bruker kvalitetsfarger som holder godt ,og har flere ulike pigmenter. Disse blander vi til akkurat deg! I denne behandlingen vokser vi også nese og overleppe. Vokse nesen gjør faktisk overraskende lite vondt!

30 min – pris 490,-

 

Vippeløft

Vippeløft er virkelig fantastisk!! Vi digger denne behandlingen på salongen. Vippene løftes og farges sorte i samme behandling. Under behandlingen kjenner man ingen ubehag og ligger med lukkede øyne hele tiden. Gir selv de korteste vipper et supert løft!

60 min – pris 890,-