Vipper og bryn

Velkommen inn til vår hudpleiesalong i lyse delikate lokaler i sandalsgården. Med dempet belysning og en deilig varm behandlingsbenk kan du virkelig ta en «timeout» hos oss blandt dagens mas å jag! Våre hudterapeuter er klare for deg ! Alt fra ansiktsbehandling, bryn, voksing, vippeløft, brynslaminering til massasje er noe av det de tilbyr!

Vær trygg hos oss – vi er utdannede brynstylister og vil tilpasse alle bryn til den enkelte!

Se våre behandlinger her:

Browlamination + Vippeløft

Kampanje. Spar tid – spar penger!
Brynslaminering og vippeløft i samme behandling
(i tillegg er det Inkluder voks og farge bryn verdi 365,-)

90 min – NÅ 1390,- (veil. 1790,-)

Voks og farge av bryn 

Vi former og farger dine bryn tilpasset ditt ansikt, og dine farger.Vi bruker kvalitetsfarger som holder veldig godt og har flere ulike pigmenter. Disse blander vi til akkurat deg!

20 min –  Pris 365,-

Voks og farge av bryn + vipper

Voks og farge bryn + vipper. Her bruker vi kun kvalitets farge som har en fantastisk holdbarhet. Mange opplever at de holder til neste time ved gjevnlig besøk. Fargene er også veldig kalde og fine som passer godt til et nordisk utseende.Vi tilpasser dine bryn til akkurat deg! Kom gjerne uten maskara.

30 min – Pris 495,-

Voks og farge bryn + overleppe

Vi former og farger dine bryn tilpasset ditt ansikt, og dine farger. Vi bruker kvalitetsfarger som holder godt og har flere ulike pigmenter. Disse blander vi til akkurat deg! I denne behandlingen vokser vi også overleppe.

30 min – Pris 490,-

Vippeløft

Vippeløft er virkelig fantastisk!! Vi digger denne behandlingen på salongen. Vippene gies volum, løftes og farges sorte i samme behandling. Under behandlingen kjenner man ingen ubehag og ligger med lukkede øyne hele tiden. Gir selv de korteste vipper et supert løft! Vi bruker vårt eget trygge merke FRID.

60 min – Pris 895,-

Browlamination

Alle kjendisenes triks for fyldigere bryn – For hva er egentlig denne behandlingen? Se på det som en retteperm for brynene. Her løfter vi og former brynene i den retning du ønsker. Dette gjør det lettere å forme brynene selv hjemme. Varighet ca 6 uker. Vi vokser og farger brynene i samme behandling (verdi 365,-) !!

45 min – Pris 895,-

Voks og farge bryn + overleppe + nese 

Vi former og farger dine bryn tilpasset ditt ansikt ,og dine farger. Vi bruker kvalitetsfarger som holder godt ,og har flere ulike pigmenter. Disse blander vi til akkurat deg! I denne behandlingen vokser vi også nese og overleppe. Vokse nesen gjør faktisk overraskende lite vondt!

30 min – Pris 550,-

Forming av bryn

Vi former dine bryn tilpasset ditt ansikt! Vi bruker både voks og pinsett.

15 min – Pris 250,-

Farge vipper eller bryn

Her bruker vi kvalitetsfarger som vi tilpasser akkurat slik du ønsker. God holdbarhet – kalde og fine farger som er veldig fint til oss nordiske.

15 min – Pris 250,-