Medarbeidere

Linn Iren

Linn Iren

Frisør

En utrolig dyktig frisør med erfaring og god kompetanse. Hun er glad i en utfordring og elsker om du ønsker noe nytt.Hun er godt kurset i farge og klipp men også veldig flink på føn. Ei livlig og glad jente med et smil på lur. Hun er genuint interessert i produkter, og hjelper deg gjerne for at du skal få det riktige produkt  med deg hjem!

 

 

 

Julie

Julie

Frisør

Julie er nå ferdigutdannet som frisør ! Ei behagelig jente , med allerede god erfaring i hånd. Noen av hennes spesialiteter er foliestriper og brynstyling. Koble av noen behagelige timer sammen med vår skjønne Julie – Velkommen!

Kristine

Kristine

Hudpleier

Behagelig og rolig terapeut som virkelig lytter og tar vare på deg.Kristine er ekspert på Dermalogica sine behandlinger og bare eelsker å gi deg resultater for huden din – For ikke å snakke om browlamination og vippeløft!
Kristine har også mange kunder på voks og farge og bryn – Hun gleder seg til å se deg! Mange års erfaring. Velkommen inn til en varm behandlingsbenk!

 

 

 

 

Stine

Stine

Hudpleier

Til Stine kan du komme når du vil koble helt av og bare nyte. En behagelig og rolig jente som virkelig tryller med dine bryn. God erfaring i massasje og ansiktsbehandling. Trenger du hjelp til å finne riktig produkt til din hud – Stine hjelper deg! Velkommen inn til en varm behandlingsbenk.

 

 

 

 

Wenche

Wenche

Daglig leder / Frisør

Med over 17-års erfaring står Wenche klar for deg. Ei glad og livlig jente med mye godt humør som tar vare på deg. Hun er utrolig glad i oppsetting og sminke med god erfaring innenfor brud/photoshoot etc. Hun har reist mye rundt i verden for alltid å kunne tilby det nyeste av teknikker innen for klipp,farge,føn oppsetting o.l. – dette har hun også kurset andre salonger i.

 

 

 

Maia

Maia

Frisør

Maia har mange års erfaring i frisøryrket. Behagelig og flink jente med stolthet for faget! Vår ekspert på det gode gamle håndtverk. Maia finner du noen timer i uka hos oss – alltid med et smil – Velkommen!

Magdalena

Magdalena

Hudterapeut

Magdalena vår massasjeekspert! Like sterk i klypa som som hun er behagelig ved voksing. Hun er veldig glad i ansiktisbehandlinger og elsker å få hjelpe deg med din hud. Hun står klar med en varm behandlingsbenk og tryller frem de vakreste bryn – Velkommen!