Medarbeidere

Linn Iren

Linn Iren

Frisør

En utrolig dyktig frisør med erfaring og god kompetanse. Hun er glad i en utfordring og elsker om du ønsker noe nytt.Hun er godt kurset i farge og klipp men også veldig flink på føn. Ei livlig og glad jente med et smil på lur. Hun er genuint interessert i produkter, og hjelper deg gjerne for at du skal få det riktige produkt  med deg hjem!
Rebekka

Rebekka

Frisør

Rebekka er nå ferdigutdannet som frisør ! Ei behagelig jente , med allerede god erfaring i hånd. Noen av hennes spesialiteter er foliestriper og herreklipp. Koble av noen behagelige timer sammen med vår skjønne Rebekka – Velkomen!

Stine

Stine

Hudpleier

Til Stine kan du komme når du vil koble helt av og bare nyte. En behagelig og rolig jente som virkelig tryller med dine bryn. God erfaring i massasje og ansiktsbehandling. Trenger du hjelp til å finne riktig produkt til din hud – Stine hjelper deg! Velkommen inn til en varm behandlingsbenk.
Torhild

Torhild

Aut. Fotterapeut

Vår Autoriserte Fotterapeut ! Torhild er utrolig dyktig ,og kundene svever ut av rommet etter en time med henne. Hun har også god kunnskap om både psoriasisben, diabetikerben ,liktorn ,sprukken hud inngrodde negler mm. Trenger du hjelp med dine ben er Torhild den absolutt rette!!
Wenche

Wenche

Daglig leder / Frisør

Med over 15-års erfaring står Wenche klar for deg. Ei glad og livlig jente med mye godt humør som tar vare på deg. Hun er utrolig glad i oppsetting og sminke med god erfaring innenfor brud/photoshoot etc. Hun har reist mye rundt i verden for alltid å kunne tilby det nyeste av teknikker innen for klipp,farge,føn oppsetting o.l. – dette har hun også kurset andre salonger i.