Medarbeidere

Linn Iren

Linn Iren

Senior Frisør - Daglig Leder

En utrolig dyktig frisør med mange års erfaring og god kompetanse. Hun er glad i en utfordring og elsker om du ønsker noe nytt.Hun er godt kurset i farge og klipp men også veldig flink på føn. Ei livlig og glad jente med et smil på lur. Hun er genuint interessert i produkter, og hjelper deg gjerne for at du skal få det riktige produkt  med deg hjem!

 

 

 

Charlotte

Charlotte

Brynsstylist / Hudpleier

Behagelig terapeut med øye for detaljer!

Charlotte utfører behandlinger som vipper og bryn, voksing, vippeløft, brynslaminering m.m Hun sitter klar med en deilig varm behandlingsbenk midt i dagens mas og jag! Her blir du godt ivaretatt.

Renate

Renate

Hudpleier

Behagelig og rolig terapeut som virkelig lytter og tar vare på deg. Renate er ekspert på Dermalogica sine behandlinger og bare eelsker å gi deg resultater for huden din – For ikke å snakke om browlamination og vippeløft! Renate har også mange kunder på voks og farge og bryn – Hun gleder seg til å se deg!
Mer enn 10-års erfaring. Velkommen inn til en varm behandlingsbenk!

 

 

 

 

Wenche

Wenche

Eier/Senior Frisør - Makeup Artist

Med over 20-års erfaring står Wenche klar for deg. Ei glad og livlig jente med mye godt humør som tar vare på deg. Hun er utrolig glad i oppsetting og sminke med god erfaring innenfor brud/photoshoot etc. Hun har reist mye rundt i verden for alltid å kunne tilby det nyeste av teknikker innen for klipp,farge,føn oppsetting o.l. – dette har hun også kurset andre salonger i. Hun er også gründeren bak FRID Cosmetics.