Hudpleie

Velkommen inn til vår hudpleiesalong i lyse delikate lokaler i sandalsgården. Med dempet belysning og en deilig varm behandlingsbenk kan du virkelig ta en «timeout» hos oss bland dagens mas å jag! Våre hudterapeuter er klare for deg ! Alt fra ansiktsbehandling, bryn, voksing, vippeextensions, vippeløft til peelinger og massasje er noe av det de tilbyr!

Skulle du så gjerne fikset brynene? Drop innom eller prøv vår Nettbooking. Sjekk vår facebook eller instagram for referanser.

Express Ansiktsbehandling

En behandling for du på farta som vil unne deg litt spa! Express ansiktsbehandling inkluderer rens, toner, peeling, maske, serum og dagkrem. Alt tilpasset din hud, og selvfølgelig vil du få råd og veiledning.

25 min – pris 395,-

Dyprens 

Uren hud? Sorte prikker? Eller ønsker du bare en oppfrisking? En behandling med fokus på rens og utklemming, inkludert damp. Peeling og beroligende maske.

Her har vi også mulighet til og vokse & farge brynene om du gir beskjed ved timens start. (345,- )

45 min – pris 650,-

Klassisk Ansiktsbehandling 

Deilig klassisk ansiktsbehandling! Timen starter med en hudanalyse av din hud etterfulgt av rens, toner ,peeling og utklemming etter behov. Alle produkter tilpasses til din hud for å få det aller beste resultat. Deilig massasje gis også under virketid av ansiktsmasken.

Våre hudterapeuter er helt rå på hud og produktveiledning-  og vil vise deg dine alternativer for best resultat ved hjemmebehandling!

Her har vi også mulighet til og vokse & farge brynene om du gir beskjed ved timens start . (345 ,- )

50 min – pris 790,-

Hydramemory Ansiktsbehandling (fukt behandling)

En fuktbehandling for deg med tørr, dehydrert, sliten, gusten eller fuktfattig hud. Hydramemory gir deg rikelig med fuktighet og næring!! Her får du også masker med syre som vil hjelpe å trenge fuktigheten dypere inn i huden. Hudanalyse, rens, toner, peeling og to typer maske – her får du også ekstra massasje – deilig!

Her har vi også mulighet til og vokse & farge brynene om du gir beskjed ved timens start . (345 ,- )

60 min –  pris 890,-

 

Remedy Ansiktsbehandling (sensitiv behandling)

Rød og sensitiv hud? Remedy er en beroligende behandling til din hud. Den vil roe ned, pleie og styrke huden. Den er helt magisk! Vi har sett utrolig god effekt på sensitiv hud. Den inkluderer også en spesial gummimaske! Hudanalyse, rens, toner, peeling og gummimaske – her får du også ekstra massasje – deilig !

Her har vi også mulighet til og vokse & farge brynene om du gir beskjed ved timens start. (345,- )

60 min – pris 890,-

Skin Regimen Ansiktsbehandling (syrebehandling)

En av våre luksus behandling for deg som ønsker å stramme opp fine linjer! Syre balanserer og normaliserer huden – syre tvinger også huden til å fornye seg. Den strammer opp, utsetter aldringsprossessen, fukter, demper urenheter, minsker arr, bleker pigmenteringer og hjelper deg å få en ren og glatt hud som stråler! Hudanalyse, rens, 2 typer syrer med en avsluttende deilig maske, så serum og krem. Alt tilpasset din hud. Vi gir også en deilig ekstra god massasje i denne behandlingen og passer perfekt som en gave!!

Her har vi også mulighet til og vokse & farge brynene om du gir beskjed ved timens start . (345 ,- )

75 min – pris 990,-

Vi har også maske med syre i samme serien (Skin Regimen) til hjemme behandling som er på 16% – Gir masse glød, og glatter ut huden -prisvinnende flere år på rad. Denne anbefaler vi mellom våre besøk for best mulig effekt!

Sublime Ansiktsbehandling (syrebehandling) 

Vår luksus behandling til en mer moden hud. Her brukes det 3 forskjellige masker med syre som virkelig glatter ut og plumper! Dette er vår mest aktive behandling og inneholder også en spesial gummimaske. Alle syrer tilpasses til din hud. Enten du er sensetiv eller har hud som en elefant – vi fikser det 🙂

Her har vi også mulighet til og vokse & farge brynene om du gir beskjed ved timens start . (345 ,- )

90 min – pris 1390,-

 

Krystall sliping (Microdermabrasjon)

Her bruker vi et apparat med vakum, som ved hjelp av krystaller fjerner døde hudceller! (ingen ubehag) Behandlingen tvinger huden til å fornye seg, som er bra for ujevnheter i huden, pigmentering, sorte prikker, linjer, arr, acne hud, solskader, grov hud / porer. Vakumet gir også en lett lymfedrenering. Vi starter med å rense huden, så går vi jevnt over huden, evt der det trengs, så blir det lagt på en deilig beroligende collagen maske, etterfulgt av serum og krem – alt tilpasset til din hud. Få renere ,glattere hud med mer glød og spent!

Vi anbefaler denne behandlingen som en kur på 3-6 ganger. Passer for normal /grov hud.

45 min – 690,-

Diamant sliping 

Her bruker vi også et apparat med vakum,som ved hjelp av slipende diamantbelagte hoder peeler huden.Dette er ikke veldig ulikt krystallsliping, men er en mildere form for peeling om du er sensitiv. Denne behandlingen vil gjøre alt det samme som krystallslipingen, bare mildere. Vi starter med å rense huden, så går vi jevnt over huden, evt der det trengs, så blir det lagt på en deilig beroligende collagen maske, etterfulgt av serum og krem – alt tilpasset din hud. Få renere, glattere hud med mer gød og spent!

45 min – 690,-