Hudpleie
 

Velkommen inn til vår hudpleiesalong i lyse delikate lokaler i sandalsgården. Med dempet belysning og en deilig varm behandlingsbenk kan du virkelig ta en «timeout» hos oss blandt dagens mas å jag! Våre dedikerte og dyktige hudterapeuter er klare for deg.  Alt fra ansiktsbehandling, bryn, voksing, vippeløft til peelinger og massasje er noe av det de tilbyr!

Alle våre ansiktsbehandlingene er av høykvalitets produkter som tilpasses dine behov uansett hva du booker. Nedenfor finner du et utvalg av hva vi kan tilby deg akkurat nå. Vi skreddersyr også gjerne en pakke for deg om du ønsker. 

Etter din ansiktsbehandling vil du få en uforpliktende prduktveiledning tilpasset deg og din hud -for beste hjemmebehandling.

 

Sjekk våre ansiktsbehandlinger her:

Signatur Treatment 

En super første gangs behandling om man ikke helt vet hva man trenger. Deilig tilpasset klassisk ansiktsbehandling! Timen starter med en hudanalyse av din hud etterfulgt av rens, toner ,peeling og utklemming etter behov. Alle produkter tilpasses til din hud for å få det aller beste resultat. Deilig massasje gis også under virketid av ansiktsmasken.

Våre hudterapeuter er helt rå på hud og produktveiledning-  og vil vise deg dine alternativer for best resultat ved hjemmebehandling!

Her har vi også mulighet til og vokse & farge brynene om du gir beskjed ved timens start.(365,-)

50 min – Pris 990,-

Pro Skin 60 – Dermalogica 

Dermalocia sin ProSkin 60 Peeling behandling er en effektiv ansiktsbehandling for alle hudtyper.Her skreddersyr vi absolutt alle behandlingene og du vil få MAX effekt !! En skikkelig deilig behandling med litt ekstra massasje. For deg som ønsker resultater!

Peeling er en kjemisk behandling hvor du kan kjenne på litt prikking i huden,som er helt ufarlig.Få strålende hud som gløder. Merkbare resultater i huden etter kun en behandling – Gir huden en skikkelig boost! 

Behandlingen inkluderer en profesjonell dobbelrens, eksfoliering, utklemming og målrettede løsninger med serum og maske. I tillegg en touchterapi massasje der det er mest behov.Her har vi også mulighet til og vokse & farge brynene om du gir beskjed ved timens start.(345,-) Enten du er sensitiv, sliter med acne eller tilstoppede porer,fine linjer eller bare er veldig tørr… Her finner vi en løsning for alle.

Perfekt gave!
60 min – NÅ 1190,- (veil 1390,-)

Glow up! 

Glow up gir deg en strålende hud og glød – boost huden før helga!

Her får du rens, peel og maske med en deilig tilpasset ansiktsmassasje som får huden til klarne opp og gløde som aldri før. Vi tilpasser etter dine behov.

Her har vi også mulighet til og vokse & farge brynene om du gir beskjed ved timens start .(365,-)

45 min – Pris 790,-

Back to school

Dyprens – Rens, damp , utklemming og en deilig beroligende tilpasset maske. Spesielt fin for ungdom som trenger litt hjelp og veiledning. Sorte prikker , acne og generelt hud i ubalanse.

Pris 490,-

Hydramemory Ansiktsbehandling (fukt behandling)

En fuktbehandling for deg med tørr, dehydrert, sliten, gusten eller fuktfattig hud. Hydramemory gir deg rikelig med fuktighet og næring!! Her får du også masker med syre som vil hjelpe å trenge fuktigheten dypere inn i huden. Hudanalyse, rens, toner, peeling og to typer maske – her får du også ekstra nakkemassasje – deilig!

Her har vi også mulighet til og vokse & farge brynene om du gir beskjed ved timens start .(365,-)

En fin gave!

70 min –  Pris 1190,-

Calming Ansiktsbehandling (sensitiv behandling)

Rød og sensitiv hud? Calming er en beroligende behandling til din hud. Den vil roe ned, pleie og styrke huden. Den er helt magisk! Vi har sett utrolig god effekt på sensitiv hud. Den inkluderer også en spesial gummimaske! Hudanalyse, rens, toner, peeling og gummimaske – her får du også ekstra nakkemassasje – deilig !

Her har vi også mulighet til og vokse & farge brynene om du gir beskjed ved timens start.(365,-)

70 min – Pris 1190,-

Sublime Anti-age Ansiktsbehandling (syrebehandling)

En av våre luksus behandling for deg som ønsker å stramme opp fine linjer på en moden hud! Syre balanserer og normaliserer huden – syre tvinger også huden til å fornye seg. Den strammer opp, utsetter aldringsprossessen, fukter, demper urenheter, minsker arr, bleker pigmenteringer og hjelper deg å få en ren og glatt hud som stråler! Hudanalyse, rens, 2 typer syrer med en avsluttende deilig maske, så serum og krem. Alt tilpasset din hud. Vi gir også en deilig ekstra god nakkemassasje i denne behandlingen.

Her har vi også mulighet til og vokse & farge brynene om du gir beskjed ved timens start.(365,-)

Passer for alder 35+

70 min – Pris 1390,-

Active Purness Ansiktsbehandling (hud i ubalanse)

Dyprens ansiktsbehandling som gir en umiddelbar glødende, glatt og jevn utstråling. Acne, sorte prikker og generelt hud i ubalanse får en frisk glød og god start med mattifiserende peel-off alge maske. Intens og delikat samtidig. Den rengjør og balanserer huden og etterlater den fresh og tonet. Inkludert en deilig nakkemassasje.

Anbefalt mann/dame alle aldere. For alle hudtyper inkludert hud som er sensitiv, dehydrert og moden. Spesielt effektiv på hudtype normal, oljete, acne og arr. 

Pris 1190,- / 890,-
70 min / 40 min 

Bare mann! Ansiktsbehandling

Bare mann er en fin behandling for gutter og menn som sliter med sorte prikker, uren hud eller også er tørr,rød og sensitiv.Vi tilpasser til akkurat din hud og hjelper og veileder deg. Vi er også behjelpelige med riktig produktbruk om ønskelig.

I denne behandlingen starter vi med en rens, peeling, lett utklemming om nødvendig etterfulgt av tilpasset ansiktsmaske og ansiktsmassasje.

Også en fin gave til mannen!

45 min – Pris 790,-

Pro Skin 30 – Dermalogica 

Dermalocia sin ProSkin 30 Peeling behandling er en effektiv ansiktsbehandling for alle hudtyper.Her skreddersyr vi absolutt alle behandlingene og du vil få MAX effekt!! 

Enten du er sensitiv, sliter med acne eller tilstoppede porer,fine linjer eller bare er veldig tørr… Her finner vi en løsning for alle. Selv om behandlingen er en quick fix – får du gode resultater som gir en skikkelig boost til huden din.

45 min – Pris 790,-

Krystall sliping (Microdermabrasjon)

Her bruker vi et apparat med vakum, som ved hjelp av krystaller fjerner døde hudceller! (ingen ubehag) Behandlingen tvinger huden til å fornye seg, som er bra for ujevnheter i huden, pigmentering, sorte prikker, linjer, arr, acne hud, solskader, grov hud / porer. Vakumet gir også en lett lymfedrenering. Vi starter med å rense huden, så går vi jevnt over huden, evt der det trengs, så blir det lagt på en deilig beroligende collagen maske, etterfulgt av serum og krem – alt tilpasset til din hud. Få renere ,glattere hud med mer glød og spenst!

Vi anbefaler denne behandlingen som en kur på 3-6 ganger. Passer for normal /grov hud.

45 min – Pris 690,-

Microneedling – Ansikt og hals

Microneedling – Ansikt og hals. NÅ 1800,- (Verdi 2500,-)

Microneedling gir masse glød, redusere linjer, stramme opp å gir dere en foryngende hud -som stråler!

Microneedling går kort fortalt ut på at huden stikkes med mange små nåler som lager mikrokanaler i huden. Dette stimulerer til ny cellevekst og bidrar til at huden reparerer seg selv på grunn av den kontrollerte «skaden» som er påført. I tillegg blir huden penslet med et serum og maske tilpasset ditt behov, slik at behandlingen får enda bedre effekt ved at virkestoffene trekker inn i mikrokanalene.

Selve nålebehandlingen tar 20-30 min.

Vi tilpasser alle serum og masker til akkurat din hud og dine ønsker for resultat! Det gir superfine resultater med kun en behandling – men ønsker du større resultat anbefaler vi en kur på 4-6 behandlinger med 4 ukers mellomrom.

Kliniske studier viser også at opptaket av aktive ingredienser øker med så mye som 1000 X med microneedling.

Det er ingen nedetid, annet enn at man er litt rød i ca 2 dager. Det er også viktig at man ikke tar så mye på huden de neste 24t. etter behandlingen. 

Gjør det vondt? Nei
At du vil kjenne noe? Ja absolutt, men ikke noe du ikke holder ut!

Viktig ved en behandling:
-Ingen direkte sol de neste dagene.
-Bruk sterk solfaktor de neste ukene/månedene (spf 50)
-Ingen trening samme dag eller dagen etter.
-Ikke rør huden de neste 12t
-Huden må holdes helt ren, og ingen sminke på 2 dager.
-Vi ønsker ingen inflammasjon – unngå å plukke unødvendig på huden i healing stadighet. 
-Bli tørr eller flasse litt – helt normalt.